Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

pdc / stuurhulp

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Lancia
Merk
Lancia
Model
Delta
Type
Delta
Uitvoering
-
Bouwjaar
2011/11
Brandstof
Benzine
Reacties
16
Bekeken
7025
Gepost: 02-12-2014 17:10
Professional

jaapwelk

Monteur /APK
Autocentre B. van der Welk & Zn
Universeel

Lid sinds: 18-01-2011
9 bijdragen
Beste collega’s .. HELP<<< Ik heb hier een Lancia Delta . Deze auto is voorzien van pdc voor en achter en inparkeerhulp/stuur assistent. echter werken deze niet. Ook knippert bij deze auto de kilometertellerstand. Auto heeft geen foutcode’s Ik kan met de Brain-Bee en Delphi niet de PDC-ecu uitlezen. Ook bij de Dealer lukt dit niet. PDC-Ecu heeft Plus en massa En een goed Can-bus signaal. Ik heb de PDC-Ecu vervangen door een nieuwe, ook dit helpt niet. ?????

Gemeten

Plus Massa Can-bus

Uitgelezen met

Brain-bee - Delhi - dealer

Foutcodes

Geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.