Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Lancia musa waterlekkage rechtsvoor

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Lancia
Merk
Lancia
Model
Musa
Type
Musa
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006/6
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
475
Gepost: 21-12-2019 03:45
Professional

autoemile

Directeur / eigenaar
Autobedrijf Emile
Anders/Overig

Lid sinds: 18-10-2018
3 bijdragen

Beste Forumleden, wij hebben een Lancia Musa van 2006 hier staan omdat de vloermat rechtsvoorin drijfnat is. Lijkt tot nu toe alleen het middengedeelte te zijn en niet onder het dashboard gedeelte. Daar voelt de vloer droog namelijk. Iemand dit wel eens gehad ben benieuwd waar het vandaan komt..je zou denken de deurbekleding..

Gemeten

Parafan uitgebouwd en alle waterafvoeren gecontroleerd. Deze waren beide open en geen verstoppingen waargenomen.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.