Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Dual climate control niet in te stellen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Lancia
Merk
Lancia
Model
Ypsilon
Type
Ypsilon
Uitvoering
1.4-16V Argento
Bouwjaar
2004
Brandstof
Benzine
Reacties
11
Bekeken
366
Gepost: 08-02-2022 20:48
Professional

Brulkjaer

Diagnosetechnicus
Volvo-Onderhoud
Anders/Overig

Lid sinds: 20-02-2017
181 bijdragen

Probleem: Temperatuur van het dual climate systeem is niet in te stellen.

Als je aan de knop draait om de temperatuur te verhogen, gaat de temperatuur op het display random omlaag of omhoog. De weergave op het display komt wel overeen met de kachelreactie. Dus als het display op 24 graden staat wordt het ook 24 graden. 

Maar wil je de temperatuur op bv. 19 graden instellen dan krijg je dat bijna niet voor elkaar.

Al gereset d.m.v. temperatuur op 'hoog' zetten met de knop voor de temperatuur aan de rechterkant en dan de knop 'auto' en 'mono' gelijktijdig in te drukken. Dat reset wel het systeem, maar lost het probleem niet op.

Wie weet raad?

Uitgelezen met

Multiecuscan

Foutcodes

Geen foutcode

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.