Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Lancia Ypsilon "Klakkend"geluid bij constante snelheid.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Lancia
Merk
Lancia
Model
Ypsilon
Type
Ypsilon
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/2
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
540
Gepost: 07-07-2016 15:56
Professional

jeandam


zzp er
Anders/Overig

Lid sinds: 31-10-2015
8 bijdragen

Deze auto maakt een "klakkend"geluid bij constante snelheid. Het maakt niet uit in welke versnelling of snelheid, het geluid blijft hoorbaar. Zodra er gas wordt gegeven of gas wordt losgelaten verdwijnt het geluid. Op de brug is er niets te zien of voelen. Gecontroleerd is : wiellagers voor, homokineet, wielen/banden.  Ik wil niet in het wilde weg van alles los gaan halen of vervangen, en zeker niet de versnellingsbak voordat ik weet waar ik het moet zoeken. De eigenaar wil geen hoge kosten meer voor deze (oudere) auto.

Iemand suggesties?

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 7,20 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen