Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Secundaire ontsteking waveform lancia ypsilon

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Lancia
Merk
Lancia
Model
Ypsilon
Type
Ypsilon
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006
Brandstof
Benzine
Reacties
15
Bekeken
627
Gepost: 04-08-2021 16:20
Professional

Hendroit


Universeel

Lid sinds: 04-02-2016
111 bijdragen

Beste leden, 

Wij hebben hier een lancia ypsilon die vooral als het koud is in de ochtend slecht loopt op 3 cilinders.

Er is een foutcode aanwezig: P0351 bobine 1 circuit malfunction

Nu heb ik de scope erop gezet en zie grote verschillen tussen bobine 1 en 2, wat vinden jullie hiervan? Ik werk nog niet zolang met de scope maar ik denk dat het stuurapparaat de bobine niet goed naar massa schakelt. Op de foto's die ik heb bijgevoegd loopt die auto opzich prima echter als ik een bougiekabel eraf trek en een spanningszoeker in de bobine houd zie je ook veel verschil tussen bobine 1 en 2 qua vonk wat eruit komt.

Ik heb de bobine ondertussen vervangen het blijft hetzelfde

Mvg

Uitgelezen met

Autel maxisys ultra

Downloads (2)

  • bobine1.jpg
  • bobine2.jpg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.