Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Veel storing op Dachsbord te zien na testapparatuur aansluiten

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Lancia
Merk
Lancia
Model
Ypsilon
Type
Ypsilon
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/11
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
3139
Gepost: 10-12-2015 21:43
Professional

volvov50

Lid sinds: 21-11-2007
28 bijdragen

Geachte Lancia-Ypsilon rijders.  ik heb een waarschuwing voor alle Lancia-Rijders die graag hun auto zelf willen testen d.m.v universeeltestapparatuur.

Uit eigen ondervinding helaas dit is een fiasco als je hier aan gaat beginnen, na een goedkope testapparaat een duurdere aangesloten, werkte ook niet, nog duurdere aangesloten ook deze gaf teveel storing met lopende motor. de apparatuur komt uit china .het bedrijf noem ik maar niet

maar ze verkopen die rotzooi nog steeds.  terwijl ik bij de Garage gewoon met andere apparatuur

alles kan uitlezen zonder storing. de markt word verziekt met zulke apparatuur. autophix-om580

Wees Gewaarschuwd Lancia-Rijders

Gemeten

Veel storing van Lampje.s en airbag brand

Uitgelezen met

Bosch apparatuur

Foutcodes

veel

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.