Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Waterlekkage links-rechts voor in vloer gedeelte

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Lancia
Merk
Lancia
Model
Ypsilon
Type
Ypsilon
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/11
Brandstof
Benzine
Reacties
12
Bekeken
3314
Gepost: 04-12-2015 22:07
Professional

volvov50

Lid sinds: 21-11-2007
28 bijdragen

Beste Lancia Ypsilon rijders.  ik heb bij mijn Lancia van bj.2007  waterlekkage ontdekt aan beidde zijden van de vloer. na onderzoek blijkt dat het water binnen komt  op de hoek van de deurspeakers

na demontage van de bekleding daar zit weer een afdekplaat  achter waar alles aan gemonteerd is{raammechanisme} enz. daar achter zit een rubbererand die is scheef gemonteerd vanaf fabriek.

aangezien deze lekkage zo minimaal is gaan er vele jaren overeen voor dat men dit gaat ontdekken.

door toeval kom ik er eerder achter dat dit gaande is. daarom  wil ik alle Lancia-ypsilon rijders waarschuwen kijk eens even onder de vloerbekleding of dit niet nat is.je voorkomt een hoop ellende

en veel stank en schimmels. reperatie verbetert door extra kit aan te brengen.

Gemeten

N.V.T

Uitgelezen met

N.V.T

Foutcodes

N.V.T

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.