Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Range rover 2.0 diesel ratel

Land Rover
Merk
Land Rover
Model
Evoque
Type
Uitvoering
-
Reacties
9
Bekeken
350
Gepost: 01-03-2023 19:58
Professional

Billygarage

Directeur / eigenaar
Garage ehv
Anders/Overig

Lid sinds: 26-11-2016
103 bijdragen

Beste collegas 

deze auto kwam bij ons binnen voor een ketting wissel omdat er een ratel in de motor zat de auto werd geleverd door een andere garage die hadden diagnose gesteld en er moest dus een ketting wissel plaatsvinden.

dus dat is gebeurd en heel de mik mak in elkaar gezet de auto gestart en de ratel was er dus alsnog in eerste instantie dacht ik weer aan de ketting maar het geluid kwam dus uit de buurt van de rechterkant dus niet waar de ketting zit. Dus ik die collega gebeld en gevraagd naar meer info en hij zei dat het geluid dus precies zelfde was als daarvoor. Dus met andere woorden dat geluid heeft nooit gelegen aan de ketting terwijl dat de ketting wel aanzienlijk gerekt was. Wanneer je de auto start is een ratel het gaat na 2 sec weg en hij ratelt ook bij motor afzetten en wanneer de auto eventjes draait is de ratel er constant ! Iemand dit meegemaakt ?

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.