Range rover 2.0 diesel ratel

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Land Rover
Merk
Land Rover
Model
Evoque
Type
Uitvoering
-
Reacties
10
Bekeken
520
Gepost: 01-03-2023 19:58
Professional

Billygarage

Directeur / eigenaar
Garage ehv
Anders/Overig

Lid sinds: 26-11-2016
108 bijdragen

Beste collegas 

deze auto kwam bij ons binnen voor een ketting wissel omdat er een ratel in de motor zat de auto werd geleverd door een andere garage die hadden diagnose gesteld en er moest dus een ketting wissel plaatsvinden.

dus dat is gebeurd en heel de mik mak in elkaar gezet de auto gestart en de ratel was er dus alsnog in eerste instantie dacht ik weer aan de ketting maar het geluid kwam dus uit de buurt van de rechterkant dus niet waar de ketting zit. Dus ik die collega gebeld en gevraagd naar meer info en hij zei dat het geluid dus precies zelfde was als daarvoor. Dus met andere woorden dat geluid heeft nooit gelegen aan de ketting terwijl dat de ketting wel aanzienlijk gerekt was. Wanneer je de auto start is een ratel het gaat na 2 sec weg en hij ratelt ook bij motor afzetten en wanneer de auto eventjes draait is de ratel er constant ! Iemand dit meegemaakt ?

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.