Centrale vergrendeling werkt niet altijd - zowel via zender als knoppen op het dashbord

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Land Rover
Merk
Land Rover
Model
Range Rover Sport
Type
Sport
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007
Brandstof
Diesel
Reacties
8
Bekeken
868
Gepost: 03-10-2019 20:47
Professional

nielsvdp


Universeel

Lid sinds: 02-09-2011
130 bijdragen

Hallo,

Bij deze RRS komt het 4 op 10 keer voor dat na het uitstappen de wagen niet wil sluiten met de afstandbediening en de claxon 1x klinkt. Geen enkele deur is dan gesloten en als je één deur open doet gaat het alarm af. Na een paar keer open sluiten met de afstandbedienen en terug sluiten werkt het dan wel weer. 

6 maanden geleden is het slot van de achterklep vervangen (achterklep werd niet meer automatisch dichtgetrokken) 

Alsook is het deurslot van de bestuurder vervangen maar heeft niets geholden. 

Via het uitleestoestel kunnen we zien dat alle micro contacten (deuren, achterklep, motorkap, schuifdak...) gesloten zijn. 

Ook komt hetzelfde voor wanneer de motor loopt dat de deuren niet willen sluiten met de locking knop op het dashbord na een 5tal seconden wachten of een paar keer duwen gaat het dan terug wel. 

Heeft iemand een idee wat dit kan zijn of heeft iemand dit nog voorgehad. Kan er iemand eventueel een elektrische schema bezorgen. (Liefst geen origineel want dit is onduidelijk). 

Alvast bedankt,

 

 

 

 

Gemeten

nvt

Uitgelezen met

Autel Maxisys

Foutcodes

Geen

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen