Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Maxiscope

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
8
Bekeken
544
Gepost: 18-11-2020 10:59
Professional

Debunte

Diagnosetechnicus
Merkspecialist

Lid sinds: 10-07-2013
69 bijdragen

Beste heren en dames,

 

Heeft iemand hier op dit mooie forum ervaring met de Maxiscope van Autel?

Ik ben op zoek naar een oscilloscope en mijn ervaringen met Autel zijn doorgaans erg goed. Heb op dit moment geen tester meer van Autel, maar hij schijnt ook geschikt te zijn voor de PC en de prijs/kwaliteit voor een 4 kanaals scope leek mij erg interessant. Of heeft iemand soortgelijke optie's? Ik weet dat een picoscope en een gmto waarschijnlijk beter zijn, maar die prijzen liegen er ook niet helemaal om.

 

 

alvast bedankt!

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.