i-stop niet in te leren

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mazda
Merk
Mazda
Model
3
Type
TYPE BL
Uitvoering
-
Bouwjaar
2010/8
Brandstof
Benzine
Reacties
14
Bekeken
1094
Gepost: 19-09-2018 15:56
Professional

pjwinter

After sales manager
indumij breda
Dealer

Lid sinds: 29-06-2015
9 bijdragen

We hebben hier een MAZDA 3 BL staan. Op moment dat we de I-stop willen inleren gaat het I-stop lampje groen knipperen dat doet deze 3 a 4 maal. En springt dan over naar oranje knipperen. We hebben de auto al laten uitlezen bij een dealer deze zegt dat er aan alle voorwaarden voldaan word. Ook is alles gereset wat met de I-stop te maken heeft. het systeem blijft het zelfde doen. Komen geen foutcodes in. Hun weten het ook niet meer.

De accu's zijn beide al vervangen door orgineel. De laad toestand hiervan zijn beide boven de 98%. Wel weet ik dat de startmotor (niet  orgineel) ook vervangen is. Maar dat moet als het goed is niet uitmaken.Nu is mijn vraag is er iemand die een soort gelijk probleem heeft gehad of meschien een oplossing weet ik zit namelijk vast.

Peter

Uitgelezen met

orginele tester en texa

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.