Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Kleppen uitgesteld

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mazda
Merk
Mazda
Model
323
Type
TYPE BA
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
3067
Gepost: 18-03-2008 18:25
Professional

Berkom

Lid sinds: 21-11-2007
5 bijdragen
Wij hebben een Mazda 1.5 323 F aangeboden gekregen, die op benzine loopt en ongeveer 82.000 km. ( NAP geeft ook deze km.stand aan) heeft gelopen. We hebben bij het stellen van de kleppen al de dunste klepstelplaatjes moeten gebruiken. Ligt hieraan een ander probleem ten grondslag? Is dit niet rijkelijk vroeg? Wij hebben dit niet eerder meegemaakt.
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.