Mercedes 190 start slecht warm

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
190-serie
Type
TYPE W201 SEDAN
Uitvoering
-
Bouwjaar
1988/3
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
397
Gepost: 17-11-2016 18:51
Professional

PeterDL

Lid sinds: 02-01-2008
37 bijdragen

Ls,

Een Mercedes 190 E 2.3 uit 1988 start zeer slecht als deze met warme motor een tijdje stil gestaan heeft. Zodra de motor weer aanpakt, loopt deze helemaal goed.

Inmiddels zijn de bougies vernieuwd, de verdelerkap met rotor en de bougiekabels. De injectoren zijn uitgewisseld met 4 andere die absoluut goed zijn, de koude start injector is afgesloten en uiteindelijk is de complete KE-Jectronic van een andere motor over gezet. Lekkende injectoren zijn dus uitgesloten. CO is een aantal keren afgesteld, rijker gezet, armer gezet, maar de klacht blijft.

Als er heel lang gestart wordt en vol gas gegeven wordt, pakt de auto moeizaam aan. Koude start is prima, motor pakt meteen aan. De koppakking is recent vervangen, maar dit kan hier naar mijn mening niets mee te maken hebben.Heeft iemand nog een idee wat hiervan de oorzaak kan zijn of wat ik nog kan proberen ?

Alvast dank voor reacties.

Peter

Gemeten

Ontsteking + injectie

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen