aircoprobleem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
C-klasse
Type
TYPE W202 SEDAN
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Diesel
Reacties
2
Bekeken
2918
Gepost: 04-05-2005 21:27
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
vanaf het moment dat de wagen gestart wordt, werkt de aircocompressor. Hij blijft een vijftal minuten in werking. De temperatuur daalt tot 7 °C bij de luchtuitlaten. Op een gegeven ogenblik stopt de ventilator van de radiator met draaien en stopt ook de aircocompressor. Dit tot de motor weer uit en aangezet wordt.

De gashoeveelheid is gecontroleerd (0,850 kg). De filterdroger is reeds vernieuwd. De ventilator voor de radiator is vernieuwd. De wagen is reeds twee maal uitgelezen bij mercedes, maar tevergeefs geen fouten in het geheugen.

Wat ons opvalt is dat de koelventilator van de radiator maar op zeer lichte snelheid draait. Met de computer kan deze wel op hogere snelheid gebracht worden dus qua elekrische draden lijkt dit circuit wel inorde.

Kan er ons iemand verder helpen met dit probleem.

Zijn er contacten die we kunnen overbruggen en waar zijn deze te vinden.

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen