Luchtvering achterzijde zakt soms

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
C-klasse
Type
TYPE W204 - S204
Uitvoering
-
Bouwjaar
2015
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
374
Gepost: 28-12-2022 21:36
Professional

wkhoek

Directeur / eigenaar
Universeel

Lid sinds: 20-09-2015
326 bijdragen

Het is een W205

de wagen heeft enige tijd geleden een nieuwe compressor gekregen met relais omdat de compressor onvoldoende leverde om de rijstand nog te bereiken. De eigenaar had hem toen met ingezakte achterkant naar ons toe gereden. De compressor met relais is vernieuwd en alles werkte weer zoals het hoort. 

Maar soms zakt nu de achterzijde nog in. Dit gebeurt als die geparkeerd staat. Na het starten komt hij even later gewoon in de rijstand. Het kan dagen goed gaan en soms wordt deze geparkeerd en kan dan al met een half uur ingezakt zijn.

Enkel de achterzijde zakt in. Ook gewoon recht, dus niet dat 1 kant meer zakt dan de ander. Er zijn geen foutcodes. We hebben met schuimmiddel ingespoten, maar als die niet zakt op dat moment verwacht ik ook dat het lek nagenoeg dicht is en we vinden dus ook niets. 

Zijn er ervaringen? De balgen wellicht? Deze kun je ook slecht zien of inspuiten omdat er een kunststof hoes overheen zit. 

 

Gemeten

wagenhoogte, gezocht naar lekkages, uitgelezen, wielkasten eruit gehad, kabelboom geinspecteerd (voor zover mogelijk, zit allemaal behoorlijk ingepakt)

Uitgelezen met

autocom

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.