Neck-Pro & Zitherkenning

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
C-klasse
Type
TYPE W204 - S204
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009/
Brandstof
Diesel
Reacties
14
Bekeken
3500
Gepost: 20-01-2015 19:33
Professional

Shivato

Militair
Universeel

Lid sinds: 26-11-2014
73 bijdragen
goedendag allen, uw input is van harte welkom en bijvoorbaat mijn dank. Probleem 1: Hoofdsteunen chauffeur en bijrijder gaf een foutmelding als geactiveerd en niet standby. deze zijn vervangen (alle aansluitingen dubeel gecheckt) en auto is gereset maar jammer genoeg blijft altijd nog de foutmelding terugkomen. iemand hier ervaring mee heb alleen met mijn OBD2 gereset... zou het toch misschien perse met een STAR moeten??? Probleem 2: Zitherkenning bijrijder gaf ook een foutmelding aan deze zou dan eigenlijk vervagne moeten worden. de eigenaar koss ervoor een weerstand aan te schaffen en deze hebben we voor 'm geplaatst en de melding bleef ook weg alleen komt hij twee dagen later melden dat de gordel alarm afgaat ook wanneer niemand op de bijrijdersstoel zit.... dus moet hij de gordel altijd vastzetten anders gaat deze niet uit. iemand een suggestie aub of ervaring hiermee... mijn dank,,,

Gemeten

Probleem 1: MIL ON&Current Neck-Pro Head Restraint Front Passenger EN Driver has an open circuit. Probleem 2: voor het plaatsen weerstand gaf hij melding; Sensor mat Front assenger has a malfunction.

Uitgelezen met

AUTEL MIXIDIAG MD702

Foutcodes

1: 9C1A & 9C14 2: 9CEE

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken