P2052 Vonk overslaan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk / model / type
Mercedes-Benz E-klasse TYPE W211 - S211
Bouwjaar
2004/11
Brandstof
Benzine
Onderwerpen
Foutcodes
Ontsteking

Aantal reacties: 7
Aantal maal bekeken: 232

Gepost: 17-11-2018 08:40
Professional

VanLe


Anders/Overig

Lid sinds: 11-10-2018
11 bijdragen

Geachte heren misschien kan een van jullie mij helpen met een storing.

als er geen storing AWZ is dan voel je dat de auto op 5.5 cilinder loopt, storing kom er ook niet in op normaal manier van rijden, met de klant mee gereden en die krijg er niet in met normale proefrit, storing komt er in als je vermogen gaat vragen, dus kickdown functie gaat gebruiken, als de storing in komt dan loopt ie op 5 cilinder, uitlezen geeft ie cilinder 4 aan, ik heb bobine en kabels 2 bougies(hetzelfde wat eruit komt), injector van de cilinder 4 vervangen, bobine van merk bremi, echte blijf de het probleem zelfde doen, ik heb ook de bobine daarna gewisseld naar andere cilinder, geen resultaat. als de storing in zit, dan doet 4 cilinder echte ook niet mee.

Gemeten

Lambda beide uitlaatkanten zijn goed. Voedingen komen gewoon op injector en bobine ook tijdens storing. inlaat op lekkage gecontroleerd.

Uitgelezen met

Xentury van mercedes, Brainbee Packfast 206

Foutcodes

P2052 Vonk overslaan, P2050

Downloads (2)

  • code.png
  • code-2.png


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.