W212 Mercedes transmissie of aandrijflijn/remmen?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
E-klasse
Type
TYPE W212 - S212
Uitvoering
-
Bouwjaar
2009
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
668
Gepost: 14-09-2016 11:05
Professional

erkan666

Lid sinds: 20-05-2016
5 bijdragen

Geachte leden. We hebben een heel bijzonder probleem, waar ik niet uit kom.

Klachtomschrijving: Tijdens deellast (stadsverkeer) en meestal bij koude motor lijkt het alsof er iemand naast me zit die pompend aan het remmen is/ alsof de traction control ingrijpt. Dit gaat gepaard met een schurend geluid wat het beste te omschrijven is als versleten remblokken (ijzer op ijzer). Het komt van de voorkant maar erg lastig om te peilen of het van rechts, links of vanaf het midden komt. Geen storingslampjes of meldingen die aangaan. Als ik het gaspedaal dieper intrap is er niets aan de hand. De 7g tronic transmissie schakelt verder goed. Op bedrijfstemperatuur komt het haast niet voor. Weet me geen raad meer. Absoluut geen foutcodes aanwezig bij het uitlezen. Iemand ooit zoiets soortgelijks meegemaakt?

Gemeten

Motorsteun vervangen Cardanas vervangen Remmen gecontroleerd Abs/Sbc gecontroleerd en laten updaten Tranmissiesoftware laten updaten Koppelomvormer vervangen Tranmissieolie vervangen Wiellagers gecontroleerd

Uitgelezen met

Delphi, Bosch Kts, Star Diagnose

Foutcodes

Geen!

Bijgewerkt door erkan666 op 14-09-2016 12:49
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken