Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Accu symbool verschijnt in display

Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
SL
Type
TYPE R230
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
214
Gepost: 12-01-2023 16:08
Professional

Autoprofi


Autoprofi
Universeel

Lid sinds: 03-01-2012
184 bijdragen

Hallo,

Ik heb hier een mercedes sl 350 in de werkplaats waar in het display van de km teller een accu symbool verschijnt en aan de rechterkant de mededeling ... bezoek werkplaats... in het rood.

Beide accu,s zijn vernieuwd en alle foutcodes gewist. Auto rijdt perfekt en volgens mij functioneert het elektrische systeem goed. 

Is er iemand die weet hoe ik deze melding in het display kan verwijderen? 

gr 

Gemeten

accu,s en dynamo

Uitgelezen met

wow

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.