centrale vergrendeling probleem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mercedes-Benz
Merk
Mercedes-Benz
Model
Vito
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/3
Brandstof
Diesel
Reacties
9
Bekeken
4325
Gepost: 03-02-2014 17:30
Professional

keesvervoort

Eigenaar universeel autobedrijf

Lid sinds: 25-11-2007
92 bijdragen

Een vito W639 ( nieuwe type ) uit 2004. Centrale vergrendeling gaat na een rit gewoon met de afstandsbediening op slot. Als de auto dan ca 5 minuten stilstaat, is deze niet meer open te krijgen met de afstandsbediening. Na een aantal keren op contact te zetten, en de CV te bedienen met de knop op het dashboard gaat de afstandsbediening weer werken. soms na 2 x proberen, soms na 10x.. is niet te zeggen. Dan werkt de afstandsbediening gewoon feilloos, totdat de auto weer 5 minuten met rust wordt gelaten, dan is er weer geen beweging in te krijgen.

Er is 1 goede sleutel aanwezig, reserve is kapot. Na 1ste keer uitlezen stonden er diverse CANbus storingen in en spanning te hoog en te laag. Na wissen komt er niets meer terug.

Ik heb al van alles geprobeert, maar niets helpt, en ik kan ook niet precies zeggen, bij welke handeling het ineens weer begint te werken.

Heeft iemand dit misschien al ooit meegemaakt??

Uitgelezen met

texa en bosch kts

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen