Radio ontvangst valt weg

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Mini
Merk
Mini
Model
Cooper S
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2010
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
336
Gepost: 08-04-2020 12:43
Professional

Hado45

Eigenaar
Universeel

Lid sinds: 03-08-2012
57 bijdragen

Beste techneuten,

we zijn aan het stoeien met deze mini Cooper S cabrio. Het ontvangst van de FM radio valt zo nu en dan weg of heeft een dipje waardoor een ruisje ontstaat. Het zenders zoeken gaat ook niet goed. Is nu wel iets beter dan voorheen maar met rijden is het nog steeds niet goed.

Er zit ook navigatie in.

Geen storingen, antennevoet en spriet(korte versie) zijn vervangen. Antenne versterker/diversity tegen de raamstijl boven de zonneklep bestuurder al gewisseld. Spanning bij de versterker gemeten en is goed.

Blijft in mijn ogen nog de hoofdunit over onder de grote km teller klok. Ik heb alleen ook al gezien dat dit wel een redelijk klusje is om erbij te komen. En zo een unit zal een aardig prijsje hebben ik bang. Gaat het hier toch op uitdraaien of kan er nog iets meer zijn wat ik over het hoofd zie?

Alvast bedankt!!

Uitgelezen met

Autel Maxisys

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.