Radio valt af en toe uit

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Nissan
Merk
Nissan
Model
Micra
Type
TYPE K12E
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/9
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
4120
Gepost: 02-05-2012 08:52
Professional

VanBakson

Lid sinds: 21-06-2010
75 bijdragen

Beste Collega's,

Ik heb het volgende probleem: de radio valt af en toe uit. Na opnieuw de auto gestart te hebben werkt hij weer. Toen de klant een keer hier aan kwam rijden werkte de radio ook niet en ik had zelfs het idee dat de auto iets slechter liep. Echter de klant zette toen de auto meteen uit en toen ik de auto weer wilde starten om te luisteren werkte alles weer normaal.

Ik heb relais R1 Accessoire-relais onder het dashboard al vervangen en relais R2 Relais motorregeleenheid bij de Intelligente krachtverdelingsmodule in motorruimte vervangen. Dit mocht echter niet baten. Verder zat ik nog aan een massaprobleem te denken en heb daarom alle massa punten onder het dashboard en bij de accu nagekeken (hiervoor heb ik heel het bovenpaneel van het dashboard uitgebouwd). Deze zagen er echter ook allemaal goed uit. Verder heb ik de auto uitgelezen met Autodiagnos en er staan geen foutcodes in de computer.

Heeft iemand nog een idee wat dit kan zijn?

Alvast bedankt!

Mvg,

VanBakson

Uitgelezen met

Autodiagnos

Foutcodes

Geen

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen