Onderhoudsschema's en reparatiehandleidingen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
25
Bekeken
1115
Gepost: 23-12-2019 20:35
Topmonteur

Rikus


Autobedrijf Rijnberg

Lid sinds: 26-11-2007
1622 bijdragen

Collega's

Momenteel loop ik aan tegen het moeilijker verkrijgen van onderhoudsschema's en reparatiehandleidingen. Tot voor kort maakte ik zeer tevreden gebruik van de schema's in Autotools en voor reparatiehandleidingen en/of schema's was een mailtje voldoende om een en ander binnen te krijgen.

Maar de bron is aan het op drogen, want de checklijsten zijn vervangen voor de, in mijn ogen onhandiger checklijsten van Haynes en het opvragen van informatie is binnenkort voorbehouden aan de deelnemers aan Automotive Academy. Vandaag werd mij duidelijk dat de onderhoudschema's in januari en februari nog vrij te gebruiken zijn en daarna onder een betaald abonnement gaan vallen. Nu heb ik niks tegen op betalen voor goede info, maar niet voor slechte checklijsten die ik overigens ook al beschikbaar heb in mijn garage software.

Daarom ben ik wel eens benieuwd hoe jullie aan je informatie komen en wat de kosten daarvan zijn.

Rikus

p.s. de auto gegevens zijn verzonnen, anders kon het topic niet geplaatst worden

Gemeten

n.v.t.

Uitgelezen met

n.v.t.

Foutcodes

n.v.t.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.