kofferklep

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Astra
Type
Astra-H
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/9
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
589
Gepost: 31-01-2017 11:07
Topmonteur

rene

After sales manager

Lid sinds: 21-11-2007
188 bijdragen

auto kwam binnen met de melding dat de achterklep niet meer opengaat. ook merkte de eigenaar op dat de ramen niet meer via de gezamelijke knopwerken naast de knop om het dak te bedienen. het dak werkt ook niet maar omdat de kofferklep dicht is en het afdekzeil niet dicht is had de klant hierover geen opmerking. probleem begon tijdens flinke vorst

er zat een hoop water onder de rubber van de achterklep schakelaar. daarom geprobeerd via de computer de achterklep te ontgrendelen maar we komen er niet in. achterklep mechanisch ongrendeld schakelaar bedrading en zekeringen gecontrolleerd en alles lijkt goed. met de diagnose tester kunnen we alleen in geen enkele ecu die via de lowspeed can werkt. dus niet in de motorruimte module niet in de achterbak module ,niet in de parkeersensoren niet in de cenrale deurvergendeling. motor abs cim en automaat zijn wel uit te lezen en zonder fouten.

elect ramen werken wel via de schakelaar in de deur en deurvergrendeling werkt via de afstands bediening. het dak geeft ook geen geluid als je een knop bedient wat normaalgezien wel is als er een fout word opgemerkt.

Uitgelezen met

Hella Gutman

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken