Lichten vallen uit

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Astra
Type
Astra-H
Uitvoering
-
Bouwjaar
2008
Brandstof
Diesel
Reacties
8
Bekeken
4071
Gepost: 11-02-2009 17:32
Professional

Piston

Lid sinds: 11-02-2009
5 bijdragen

Vorig jaar in maart heb ik een Opel Astra gtc gekocht. Het is een 19cdti, 120 pk.
Sinds enkele maanden zit ik met het probleem dat mijn lichten soms uitvallen. Het duurt maar een seconde en dan schieten ze terug aan. Soms gebeurt het 2 weken niet en dan soms is het enkele keren kort na elkaar. Dan is er weer even tussen. Ik heb het probleem zowel als ik de lichten manueel aanzet als wanneer de schakelaar in de automatische stand staat en ze dus vanzelf aangaan wanneer het donker wordt. Ik kan echt geen oorzaak of een verband met iets anders vinden (bvb ruitenwissers of mistlichten die ook aanstaan ofzo).
Vorige week reed mijn vriendin achter mij toen ze ook enkele keren uitvielen. Volgens haar bleven de achterlichten gewoon branden. Het zijn geen xenon lampen btw. Mijn garagist weet ook niet direct raad en een foutcode zit er niet in.
Ik heb al op diverse fora gezocht en raad gevraagd, maar nog geen oplossing gevonden. Weet hier iemand raad?

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen