Aanslaan, afslaan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Corsa
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Benzine
Reacties
2
Bekeken
1763
Gepost: 20-11-2006 12:29
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hallo, ik heb het volgende probleem: Auto loopt op gas, maar niet op benzine. Bij het starten slaat de motor aan en direkt weer af. De inlaat vol benzine gegoten, motor loopt net lang genoeg om op gas op te pakken en loopt vervolgens perfect op lpg. Ik heb een hele lading storingscodes: alle injectoren, egr, lambda sonde, luchtmassameter, actiefkoolfilter, diagnoselamp (wordt waarsschijnlijk onderbroken op lpg) en een foutcode op verkeerde sleutel/verkeerd signaal startonderbreker. Ik heb twee sleutels, maakt geen verschil.

Het betreft een corsa b met een koltec G3 installatie. Volgens mijn onderbreekt de opel-computer direkt na het starten de brandstofpomp en de injectoren. Bezinedruk heb ik gemeten die is goed. Door verbinden van het brandstof relais werkt niet. Pomp draait dan wel, maar de motor slaat nog af.

Mijn vraag hoe reageert deze auto als de sleutels of startonderbreker defect zijn? Klopt het dan dat de auto wel aanslaat op benzine, maar direkt weer afslaat? En kan het zo zijn dat de auto wel op lpg draait?

Alvast bedankt.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken