Corsa D grote storing na vervangen koppakking

Opel
Merk
Opel
Model
Corsa
Type
Corsa-D
Uitvoering
-
Bouwjaar
2010
Brandstof
Benzine
Reacties
2
Bekeken
498
Gepost: 06-10-2021 09:00
Professional

Hendroit


Universeel

Lid sinds: 04-02-2016
89 bijdragen

Goededag,

Wij hebben hier een corsa D die te heet geworden was, hierdoor was de cilinderkop kromgetrokken. Na het vervangen van de koppakking heb ik er een proefrit van een half uur mee gemaakt en reed gewoon goed. Toen ik weer bij ons voor de deur stond en de auto stationair liep viel ineens de teller (toerenteller) uit en een paar waarschuwingslampjes (acculampje, sleutel, stuurbekrachtiging, abs) gingen branden. Ook werkt de centrale vergrendeling niet meer.

Ik heb alle zekeringen nagekeken en de massa kabel die op de cilinderkopzit schoongemaakt. Ook de massakabel die op de chassisbalk zit schoongemaakt maar het probleem is er nog.

De motor loopt gewoon goed. Ook kan ik geen enkele module meer uitlezen alleen het instrumentenpaneel kan ik uitlezen en airbagmodule.

Iemand enig idee wat dit kan zijn? 

Uitgelezen met

Autel maxisys

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.