Movano B start niet meer

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Movano
Type
Movano
Uitvoering
-
Bouwjaar
2014
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
923
Gepost: 18-05-2020 00:19
Professional

Verbeken

bedrijfsleider
GARAGE JOS
Merkspecialist

Lid sinds: 22-03-2016
3 bijdragen

Deze wagen is binnengekomen met de depannage. De batterij was plat en we hebben deze vervangen . De wagen startte weer maar een dag later sloeg hij weer niet aan ... We hebben geprobeerd met start pilot maar dit lukte ook niet . De leiding van de retour losgekoppeld en hier was geen brandstof die passeerde tijdens het starten ... Er zijn geen foutcode's maar als we kijken naar de waarde van de druksensor van de brandstof geeft deze maar 1 Mpa aan . Heeft er iemand dit probleem reeds gehad ... ? en zo ja zou het een mechanisch probleem zijn van de commonrail pomp of toch eerder de sensor in de pomp of de rail ?

Gemeten

De leiding van de retour losgekoppeld en hier was geen brandstof die passeerde tijdens het starten ... Er zijn geen foutcode's maar als we kijken naar de waarde van de druksensor van de brandstof geeft deze maar 1 Mpa aan .

Uitgelezen met

Delphi

Foutcodes

geen

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen