Geluid in motor/airosysteem

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Zafira
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007
Brandstof
Benzine
Reacties
10
Bekeken
5354
Gepost: 20-11-2010 17:32
Professional

rene77

Directeur / eigenaar
Garage Burgwal
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
291 bijdragen

Hallo,

 

Allereerst mijn excuses voor het ontbreken van verdere gegevens, maar vanmorgen had ik de gegevens bij de hand en kon ik met geen mogelijkheid op de site komen. Vandaar even zo.

Bij deze auto hebben we al een paar keer gezocht naar dit lastige geluidje.

De laatste keer hebben we het geluid gehoord (trilling/bromgeluid welke in de auto goed was te horen en te voelen in de bodem van de auto bij alle toerentallen) na de ac uit te hebben gezet was het geluid direct verdwenen maar wat we ook hebben geprobeerd we hebben het niet weer gehoord. Klant gaf ook aan dat het een paar dagen is weggeweest.

We hebben het ac systeem toen wel opnieuw afgevuld met iets meer olie.

Ik krijg de auto maandag weer en heb contact gehad met een opel specialist die het had over een bekend euvel bij de eerste zafira's B met lawaai in de airco dat daar een update voor was, maar mijn dealer weet niet waar ik het over heb.

Is er iemand die dit geluid/probleem herkent?

 

René

Uitgelezen met

Bosch KTS 670

Foutcodes

Geen fouten

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen