Hoogste stand ruiten wissers voor

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk / model / type
Opel Zafira Zafira-B
Bouwjaar
2006/4
Brandstof
Benzine
Onderwerpen
Elektronica

Aantal reacties: 10
Aantal maal bekeken: 306

Gepost: 17-02-2017 12:24
Professional

Bart1982

Monteur
Autobedrijf B. vd Linden
Universeel

Lid sinds: 08-07-2016
21 bijdragen

Wie kan mij een tip geven? Bij deze Zafira –B doet de ruiten wisser voor het niet op de hoogste stand! Er zitten geen foutcodes in de gehele auto.

Met de diagnose tester kan ik de ruiten wisser in alle stand aansturen dit werkt prima. Ook de hoogste stand.  Lees ik bij de data de ruitenwisser standen uit. Dan is:

0 = uit

Interval = laag

Stand 2 = laag (tot zover werk alles prima)

Stand 3 = staat er niks (dit klopt dus niet)

De schakelaar  staat natuurlijk niet daadwerkelijk mechanische in deze standen. Het is maar een micro schakelaartje wat je bedient in de CIM!

 

Wie herkend  dit probleem of heeft een tip?

 

Bij voorbaat dank

Gemeten

Met de diagnose tester kan ik de ruiten wisser in alle stand aansturen dit werkt prima. Ook de hoogste stand. Lees ik bij de data de ruitenwisser standen uit. Dan is: 0 = uit Interval = laag Stand 2 = laag (tot zover werk alles prima) Stand 3 = staat er niks (dit klopt dus niet) De schakelaak staat natuurlijk niet daadwerkelijk mechanische in deze standen. Het is maar een microschakelaartje wat je bedient!

Uitgelezen met

Dephi

Foutcodes

geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.