Ontladen accu Zafira B

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Opel
Merk
Opel
Model
Zafira
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
4481
Gepost: 26-09-2007 11:34
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Goedemorgen heren,

Het probleem bij deze auto is als volgt. De Zafira, een van de eerste nieuw type Zafira in Nederland, hebben wij 15-09-2005 nieuw afgeleverd. De klant heeft in 2 jaar tijd 5 keren de auto s'morgens aangetroffen met een accu
die geheel leeg was. Door ons en een Opel-dealer diverse keren naar gekeken en onderzocht maar helaas was het probleem nooit aanwezig op het moment dat de auto in de werkplaats stond, heel jammer eigenlijk. Afgelopen vrijdag was het weer zover, klant heeft zijn auto na een normale en lange rit de avond ervoor gewoon op de stoep gezet, de accu weer helemaal leeg. Na het starten van de auto blijkt de dynamo defect te zijn, achteraf de diodeplaat defect.

Nu wil Opel dit voor garantie niet vergoeden, ik ben er bijna van overtuigd dat het probleem het ontladen nu opgelost is door de reparatie van de dynamo. De dealer wil voor ons en de klant niet de moeite nemen om de klacht op te lossen. Wie heeft dit ooit eerder meegemaakt of kan mij bij de juiste man/vrouw bij Opel Nederland in contact brengen, ik wil de klacht aan hun voorleggen en hoop zo iets meer medewerking te krijgen?!

Alvast bedankt voor de reacties,

Teun van der Heijden
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken