2 koloms hefbrug

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Overige merken
Model
Type
Uitvoering
-
Brandstof
Elektrisch
Reacties
6
Bekeken
8113
Gepost: 25-05-2015 12:21
Professional

Wouter81

Lid sinds: 19-01-2015
15 bijdragen

Beste collega’s,

Graag wil ik een nieuwe 2 koloms hefbrug aanschaffen. Echter ben ik niet goed op de hoogte over de kwaliteit van de bruggen. Uiteraard heb ik al een aantal bedrijven benaderd maar ik krijg de indruk geen eerlijk advies te krijgen over de kwaliteit.

Mijn belangrijkste criteria voor het aanschaffen van de brug zijn uiteraard prijs en kwaliteit maar ook de minimale hefcapaciteit van 3 ton.

Ik heb de volgende types op het oog:

-       Consul Zippo 3 ton

-       Hofmann MTF 3000

-       Ravaglioli KPX 337WK

Heeft er iemand ervaringen met bovenstaande bruggen? Zowel positief als negatief?? Iemand een eerlijk en onafhankelijk advies over bovenstaande bruggen? Of heeft er iemand een andere goede optie?

Ik ben niet merk gebonden en heb ook geen voorkeur voor een bepaalde kleur. Ik wil een nieuwe aanschaffen en niet de gebruikte ellende van iemand anders aan schaffen tenzij het zeer jong gebruikt is. 

Alvast bedankt voor het meedenken!

Gemeten

nvt

Uitgelezen met

nvt

Foutcodes

nvt

Bijgewerkt door wouter81 op 25-05-2015 13:59
AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.