Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

bedangkt loyaliteitsprogramma

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Overige merken
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
13
Bekeken
882
Gepost: 09-10-2020 11:13
Topmonteur

edwin

Diagnosetechnicus
Garage DTF
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
421 bijdragen

ik heb een vraag:

al enige tijd spaar ik de NGK doosjes. Helaas blijken die punten een beperkte houdbaarheidsdatum (2 jaar) te hebben. En om nu te zeggen dat er wat interessants tussen zit om je punten uit te geven...

er zijn punten verlopen en nu heb ik al heel veel geprobeerd contact te krijgen via de site of alle mogelijke email adressen die ik kan vinden. Op alle mail adressen krijg je de melding dat het email adres niet bestaat.... 1 keer heb ik een reactie ontvangen dat het inderdaad niet redelijk is om de punten te laten vervallen, en dus werden die die dat terug gestort, om vervolgens de volgende dag weer te worden afgeschreven plus een paar extra.

wie hebben er hier nog meer last van, of soortgelijke revaring?

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.