Technisch mede vennoot gezocht

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Overige merken
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
2
Bekeken
869
Gepost: 20-12-2018 08:46
Topmonteur

Stan24


Autoservice Someren
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
478 bijdragen

BEDRIJFSOVERNAME;

OM EEN DROOM UIT TE LATEN KOMEN MOET JE NIET TE LANG SLAPEN. 
Al jaren koesteren wij de droom om een boerderij te kopen en samen een Bed and Breakfast te runnen.
Wij hopen dit over 3 jaar waar te kunnen maken! MAAR… nu zoeken wij iemand die over 3 jaar Autoservice Someren over zou willen nemen. Iemand die graag een eigen bedrijf wil, maar niet onder aan de ladder wil beginnen.. We bestaan al 24 jaar en willen ons goedlopend bedrijf graag aan een serieus iemand overdragen en diegene de kans geven om een paar jaar mee te draaien zodat hij het bedrijf op hetzelfde service niveau kan voortzetten en de klanten aan een nieuwe eigenaar kunnen wennen.
Je kan aan de zaak wonen in een fijn huis met een grote tuin, dit is wel zo fijn toch, dicht bij je eigen bedrijf wonen? En mocht je kinderen hebben/willen, dan zie je ze opgroeien, iets wat wij als erg fijn ervaren.
Jullie zijn de eerste 3 jaar dus ook nog niet van ons af in Someren, maar een goed overname traject duurt nu eenmaal een aantal jaar.
Dussss ben JIJ diegene of KEN jij iemand die heel graag een garage over wil nemen, neem dan contact op via dit mailadres;
Marcovandervlugt67@gmail.com. Verschillende mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Zegt het voort, zegt het voort, zodat wij én iemand anders zijn DROOM ACHTERNA KAN GAAN!

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.