slaat niet meer aan na lege accu, eco modus

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
1007
Type
1007
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005/12
Brandstof
Benzine
Reacties
26
Bekeken
1287
Gepost: 13-07-2017 17:43
Professional

jerilo

Directeur / eigenaar
JWA Autoservice
Universeel

Lid sinds: 29-12-2007
370 bijdragen

Auto gebracht via ANWB omdat de klant verlichting had aangelaten, hierdoor lege accu. Na opladen accu door ANWB wil de auto nog steeds niet starten. Sleutel word kennelijk niet herkend was conclusie ANWB.

Auto bij ons gebracht. Eerst de accu maar eens goed door en door opgeladen. Toen geprobeerd de sleutel opnieuw in te lezen maar hier gaat het al fout. Met allebij mijn apparatuur kom ik niet verder na het aanzetten van contact bij inleren sleutels.

Heb nog nooit problemen gehad met inleren van sleutels.

Auto staat wel in ECO modus, nu is mijn vraag ik wil eigenlijk de auto uit ECO modus halen en dan nogmaals de sleutel opnieuw inleren maar weet iemand hoe je zonder de motor te starten de ECO modus kan omzeilen?

Bij meting gegevens staat in de BSI dat er wel 2 sleutels zijn ingeleerd maar bij contact aanzetten word de code niet herkend. Dit kan diversen oorzaken hebben.

- Transponderring bij contactslot heb ik al uitgewisseld.

- Sleutel kan defect zijn, 1 sleutel weet ik zeker deze is gevallen volgens de klant die laat ik ook links liggen maar de andere is nog niet zo oud.

- Comm2000 kan defect zijn, dat deze het signaal niet doorgeeft naar de BSI. Helaas kan ik dit niet zien op mijn tester

- BSI kan defect zijn, opgeblazen door het opstarten. Vandaar misschien ook de storingscode in de motor ECU de U0028 communicatie VAN-netwerk.

Maar eerst wil ik de sleutel opnieuw inleren zonder de ECO modus en kijken of het dan wel gaat.

Of iemand moet nog een suggestie hebben?

Uitgelezen met

Actia, WOW

Foutcodes

U0028 in de ECU

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.