traktorblok

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
106
Type
106
Uitvoering
-
Bouwjaar
1994
Brandstof
Benzine
Reacties
2
Bekeken
3155
Gepost: 13-01-2008 17:13
Professional

rene1811

Lid sinds: 13-01-2008
2 bijdragen

Ik sinds begin dit jaar een peugeot 106 1.1 etoile van januari 1994.

De dag dat ik hem op ging halen begon het probleem al. De motor staat heftig te schudden, hij ploft in de uitlaat, en er komt zwarte rook uit de uitlaat. Ze hebben de bougies en bougiekabels met wb40 ingespoten en ik heb er een week geen last van gehad, tot gisteravond. De auto sloeg af terwijl ik de bijna stilstond (met de koppeling ingetrapt). Geprobeerd te starten maar t leek alsof hij verzopen was. Vannochtend weer hetzelfde probleem, toen ik weer thuiskwam, weer 2 x gestart en toen was het probleem weer weg. Hij maakt ook het geluid van een traktor dan. Wat zou dit kunnen zijn?

Ik ben maar een student en heb niet een groot budget en ben dus niet van plan, om er eerst voor honderden euro's aan nieuwe onderdelen op te plaatsen dus wil ik graag het precieze probleem weten. Is het opgelost met een set bougiekabels en nieuwe bougies?

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken