Bij starten al in het rode en lampje stop licht op.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
206
Type
206
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
3682
Gepost: 09-09-2011 11:42
Professional

William88

medeeigenaar
Van eck automobielen
Universeel

Lid sinds: 08-09-2011
226 bijdragen

Hallo,

Allereerst zal ik me even voorstellen, Ik ben William van eck, heb een klein universeel autobedrijfje in repratie en verkoop in de betuwe.

Nu mijn vraag waar ik geen duidelijk antwoord op kan vinden.

Ik heb hier een 206 1.4 8v van 2001, Bij het starten klapt de temperatuurmeter gelijk in het rood, licht het lampje stop op en slaat de koelvin aan. Deze klant is in de vakantie al naar een dealer geweest maar deze is zomaar van alles gaan vervangen zonder resultaat. vervangen onderdelen: Beide koeltemperatuursensors, radiateur, waterpomp, relais en stekkers voorin naast de radiateur maar zonder resultaat dus nu is de auto bij mij binnengekomen ik heb de hele kabelboom losgegooid onder de kap alle draden vrijgemaakt, bekeken en doorgemeten dit alles is oke. Verder heb ik voor alle zekerheid achter het instrumentenpanneel ook even controle gedaan dit lijkt ook in orde. Wat voor mij nog overblijft ook een beetje na van de hand de foutcodes is de ECU maar wat denken jullie? het is een dure gok natuurlijk.

coolant thermistor short circuit to positive or open circuit.

fan assembly medium speed relais control.

cooling function incorporated in the engine management ECU

dit geeft de launch aan.

Alvast bedankt

 

Uitgelezen met

lounch x431 diagun

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken