Peugeot 206 ruitenwissers probleem bsi ??

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
206
Type
206
Uitvoering
1.6-16V XS
Bouwjaar
2001
Brandstof
Benzine
Reacties
8
Bekeken
742
Gepost: 18-02-2022 22:27
Professional

Monteurtje15

Autotechnicus
Universeel

Lid sinds: 23-03-2016
4 bijdragen

Beste leden 

Even een vraag, Ik heb een peugeot 206 gekocht. Waar nu een probleem mee is. Dat is dat spontaan de ruitenwissers niet meer doen. Ik heb zekeringen gemeten en onder de motorkap was de zekering linksboven 10 ampere kapot.Heb die vervangen maar gebeurt niks.Gemeten op de ruitenwisser motor zelf en krijg geen stroom daar.Ik weet dus niet zeker of die zekering ook daadwerkelijk van de ruitenwissers zijn. A fijn ik ga eens meten of ik stroom op die eene zekering krijg en dat was ook niet. Nu las ik veel dat die bsi kapot kunne gaan of in beveiliging gaan. Als ik de hendel bedien hoor je hem wel klikken in de bsi maar ja doet dus niks. Ik had een procedure gevonden dat je de bsi kon resetten. Dat 2x gedaan geen succes. Toen las ik iets over de com 2000 6 polige stekker uit halen en procedure volgen maar dat heeft die van mij helaas niet de com 2000.

Hebben jullie dit eerder mee gemaakt of hebben jullie nog een idee wat ik kan testen of doen voordat ik die hele bsi ga vervangen 

Alvast bedankt 

Gemeten

Zekering Ruitenwissermotor

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken