Fout code P0606

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
307
Type
307
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/1
Brandstof
Benzine
Reacties
52
Bekeken
3536
Gepost: 03-04-2017 14:58
Professional

AutoUtrecht


Universeel

Lid sinds: 23-02-2016
39 bijdragen

Geachte collega's,

Ik zit het een volgend probleem. We hebben hier een peugeot 307 1.6 16v NFU staan en geeft de melding (ABS storing) Als uitgelezen krijgen we het de volgende foutcode: P0606 ECU functie fouttief.

De auto heeft als ABS systeem: Bosch 8.1 zonder esp!

Nu hebben we al 3 keer de pomp vervangen en ingeleerd omdat we dachten miss is de vorige niet goed geweest, ik ga daar nu niet meer vanuit!!

We hebben zowel de intelligente zekeringskast(motorruimte), motor ECU, Contactring en originele ABS pomp opgestuurd naar BBA Reman, alles was in orde! Spanningen en massa gemeten op de abs-pomp stekker, is in orde!

Zelfde dat we ook de can-bus draden door hebben gemeten, spanning is goed en weerstand is er niet! Alleen alle bedradingsschema's die ik voor mn neus heb gehad kloppen allemaal niet ten opzichte van de auto, dus het is echt zoeken welke draad waarheen gaat, ik ben een beetje radeloos geworden.

Zelf hebben we Hella- Gutmann als uitleesapparatuur en helpdesk, maar ook zij kunnen ons niet helpen, dealer heeft er nog niet van gehoord(of wil ons gewoon niet helpen)

 

Heeft iemand dit ooit al eens meegemaakt of zie ik nog iets over het hoofd!!

 

Alle informatie is welkom!

Bij voorbaat Dank!

 

Uitgelezen met

Hella-Gutmann

Foutcodes

P0606

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.