vreemde storingen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
307
Type
307
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/5
Brandstof
Benzine
Reacties
9
Bekeken
932
Gepost: 01-07-2017 00:16
Topmonteur

Jarrie

Autotechnicus

Lid sinds: 13-06-2010
2171 bijdragen

Mijne heren, hierbij een probleem van het autobedrijf waar ik in het verleden gewerkt heb. Het betreft hier een Peugeot 307 met vreemde storingen, er is echter nog geen idee waar te beginnen. Hopelijk kunnen jullie ons op weg helpen.

Als je het portier dicht doet springt deze automatisch op slot, ook als de sleutel in het contact zit. Soms blijft de centrale vergrendeling uit zich zelf open en dicht gaan. Dit is niet altijd het geval. Als je normaal wilt afsluiten treedt dit ook op. Het maakt niet uit of je dit met sleutel in het slot doet of de afstandbediening gebruikt. Direct beginnen dan ook de richtingaanwijzer-lampjes te knipperen. Het controlelampje brandt niet maar alleen de zes lampjes rondom. Dit kan soms een paar minuten duren maar kan doorgaan tot de accu leeg is. Het berichtenvenster op het dashboard licht op maar geeft geen melding. Zelfs de ruitenwisser achter gaat af en toe mee. Er zitten geen foutcodes in de BSI. Er is een scan gemaakt met de KTS maar hier is niets uit gekomen. Helaas was het te laat om bij Autotools een schema op te vragen. Misschien dat iemand van jullie hier over schema's beschikt, dan kunnen we ons in het weekend voor bereiden op dit probleem. Dat zou erg mooi zijn. Wij denken zelf in de richting van de BSI of COM 2000. Ik hoop dat jullie suggesties hebben voor dit probleem en misschien zelfs wel een schema.

De stekkers in de BSI zijn gecontroleerd op oxidatie/vocht. Hier is echter niets te zien.

Gr. Jarrie

 

Gemeten

Nog niets gemeten

Uitgelezen met

KTS

Foutcodes

geen foutcodes

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken