Verlichting (dimlicht) spontaan aan of uit

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
308
Type
308
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/9
Brandstof
Diesel
Reacties
14
Bekeken
4080
Gepost: 06-02-2012 12:36
Professional

jerilo

Directeur / eigenaar
JWA Autoservice
Universeel

Lid sinds: 29-12-2007
370 bijdragen

Goedemiddag,

Bij deze 308 gaat spontaan de verlichting aan onder het rijden. De auto heeft geen regen/lichtsensor en ook geen automatische verlichting.

Normaal staat de dagrijverlichting aan. Maar onder het rijden gaat ineens de dimlichten aan of uit. De schakelaar staat normaal in de 0-stand hierbij staan de dagrijverlichting aan.

Klant ziet dit gebeuren omdat zijn dashboard verlichting ineens aangaat. En in het donker heeft de klant ineens geen zicht meer. De schakelaar staat dan op dimlicht uiteraard.

Geen storingen aanwezig in BSI en COMM2000, via uitleesapparaat alle verlichting kunnen aansturen zonder problemen. Dimlicht lampje's al vervangen. BSI is al geupdate.

Er is een parrot carkit ingebouwd en er zit een trekhaak onder de auto. Maar het probleem was ook al voor de inbouw van de trekhaak.

Herkent iemand dit probleem?

Uitgelezen met

Actia diag

Foutcodes

geen

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen