onregelmatig lopen op gas

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Peugeot
Merk
Peugeot
Model
406
Type
406
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
LPG
Reacties
2
Bekeken
1517
Gepost: 17-03-2008 20:46
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
goedendag, de auto wordt gestart slaat aan en loopt/rijdt perfect op benzine zodra naar een kilometer de auto overschakeld op gas loopt deze zeer onregelmatig en pendelt stationair en valt soms uit, dit slechte lopen op gas duurt een 3 a 4 kilometer en rijdt daarna dan ook perfect op gas. bobine, bougies, verdamper compleet(dus ook druksensor) vervangen er bleek interne koelvloeistof lekkage in verdamper te zitten membraam lek ,gasinjectoren zijn alle 4 ook vervangen voor dat de verdamper is vervangen deze lijken nog steeds goed af te dichten. motor gefluchst en er zit 5w40 volsyntheet in. vacuum slangen heel.heeft iemand enig idee wat dit kan zijn of heeft deze klacht al eens meegemaakt. mvr gr wim. (gasinstallatie is ag sgi).

nu doet hij het koud ook op benzine dus na starten even rijden dan bij bijv stoplichten stationair op 3 cilinders lopen. klepstoters vervuild? lees er veel over bij de 2.0l maar is dit ook een euvel bij de 2.2l.

mvr gr wim.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken