Hybrid System Fault P055600

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Porsche
Merk
Porsche
Model
Panamera
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2012
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
406
Gepost: 08-01-2022 00:22
Professional

Hanvandenberg

Autotechnicus
Mountain Ventures BV
Anders/Overig

Lid sinds: 25-07-2021
2 bijdragen

"Fault Hybrid System" gele waarschuwing verschijnt. Fout code P055600. brake sensor vervangen, Smoketest op lekkage gedaan, brake distance sensor vervangen. Hebben niet gewenste resultaat.

- Hybride systeem zelf werkt perfect bij het wissen van de code met een codescanner, maar de fout komt meestal terug na stilstand en vrijwel direct na starten van de auto. 

- Het contact start niet bij de eerste poging (bijna alsof het de remschakelaar niet detecteert), het begint meestal met de tweede poging.
 

Dit zijn zaken die mij opvallen. Wie heeft ervaring/oplossing opties met oplossen van dit probleem met een porsche hybrid.

Al vast dank voor meedenken.

 

Gemeten

Brake sensor vervangen, Smoketest gedaan en brake distance sensor bij rempedaal vervangen. Allen zonder gewenste resultaat.

Uitgelezen met

Launcher

Foutcodes

P055600

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.