AUX in op Cabasse met frontale cd wiss (Initiale)

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Espace
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Reacties
7
Bekeken
4110
Gepost: 09-03-2005 11:53
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hallo,

Een klant wil zijn iPod MP3 speler kunnen aansluiten op een Cabasse Auditorium. In het Expert-menu bestaat de mogelijkheid om een AUX-in aan of uit te zetten. Deze aansluiting is echter fysiek niet aanwezig op de versterker.

Volgens de Renault Techline heeft de versterker de functie wel, maar heeft men er voor gekozen om deze niet naar buiten te brengen. Het komt er op neer dat het theoretisch mogelijk moet zijn om de versterker open te maken en zelf een aansluiting op de printplaat te solderen. Ze kunnen of willen echter geen verdere informatie verstrekken. Oh ja, en de garantie vervalt :-)

Op internet vond ik een Nederlandse firma (http://www.ebknl.nl/) die dit al eerder uitgevoerd heeft. Ik heb al geprobeerd om er contact mee op te nemen via email en telefoon. Via email heb ik nog niet vernomen, en als ik bel krijg een secretaresse aan de lijn die mij op bijzonder onvriendelijke wijze duidelijk maakt dat ik als Belg mijn problemen maar zelf moet oplossen.

Voor ik zelf een poging waag zou ik eigenlijk graag weten of er al mensen zijn die dit reeds uitgevoerd hebben.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.