benzine lucht in de auto met raam open.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Espace
Type
Espace
Uitvoering
-
Bouwjaar
1994
Brandstof
Benzine
Reacties
6
Bekeken
3392
Gepost: 27-04-2004 21:11
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Wij hebben een espace verkocht en de klant klaagt al een tijdje over benzinelucht in de auto. Je moet wel het raam open hebben of het ingebouwde schuifkanteldak. Het is geen uitlaatgas van een andere auto want zonder auto in de buurt ruik je het ook en het is echt een benzine lucht. Wij hebben nergens een lek kunnen vinden op advies van de dealer hebben we de klemmetjes van de brandstofslangetjes bij de injectors en brandstofrail vervangen door normale slangklemmetjes.

De auto is ook nog naar de dealer geweest daar hebben ze slangklemmen op de carterventilatie gezet. Ik ben met de klant gaan rijden en die vind het niet goed ik moet ook wel toegeven dat hij gelijk heeft. Mijn bevinding is dat de benzine lucht te ruiken is bij de motor als je boven de motor hangt ergens anders ruik je het niet. Dus niet bij de tank of koolstoffilter of andere plekken. Iemand een idee of tip?

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen