Geen boordspanning Espace 4 2.0 16v

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Espace
Type
Espace IV
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/9
Brandstof
Benzine
Reacties
9
Bekeken
3359
Gepost: 25-12-2013 12:37
Professional

Errol

1e Autotechnicus APK keurmeester PraktijkDocent
Rijn Ijssel ROC Motorvoertuigen
Anders/Overig

Lid sinds: 23-12-2013
4 bijdragen

Hallo,

Ik heb hier een Espace 4 2.0 16v  uit 2004 staan die van de een op andere dag
een niet werkende cockpit heeft.....het knipperledje van de immobilizer werk wel by the way.

Ik wilde hiervoor een nieuwe bestellen of een goede gebruikte cockpit.
Mevrouw heeft een week doorgereden met een tomtommetje aan haar raam zodat ze nog enig idee had hoe hard ze reed met haar Espace.

Op de dag dat ze ingepland stond heb ik de Espace moeten slepen naar de garage omdat haar Espace niet meer reageerde op beide sleutelkaarten om haar deuren te openen.....dus met het sleuteltje onderaan de kaart de auto handmatig geopend en op het moment dat er een van de twee kaarten in de gleuf (van de cardreader natuurlijk ;) haha )
word geduwd gebeurt er...........NIX........helemaal nix......het knipperledje van de immobilizer op cockpit blijft zelf knipperen......ik heb een nieuwe cardreader met twee nieuwe sleutels laten komen maar dat helpt ook niet.......wat wel veranderd is is dat als ik met de nieuwe reader aangesloten op een van de kaarten druk op openen en sluiten er inneens wel een rood ledje gaat knipperen op de reader tijdens het drukken.....het knipperled op cockpit blijt doorknipperen.

Uitlezen heeft geen zin....ik heb namelijk geen boordspanning....ook op het net is er nix te vinden zoals een schema.....plaatsen van zekeringkasten of relais en de funcie en aansturingen ervan.
Wat mij ook opviel is dat de stuurslot niet helemaal werkt....ik kan met behoorlijk wat getik en gekraak in t stuurwiel gewoon door het slot draaien.

Wie o wie heeft er een tip voor mij....is dit een bekend probleem fijne collega's?

Met vriendelijke groet en een fijne kerst gewenst,

Errol
Waldo's Autobedrijf
Huissen

Gemeten

hoofdzekering op accupluspool 12,8v

Uitgelezen met

Delphi

Foutcodes

Geen boordpanning....geen contact

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken