Geen vermogen (bekend probleem blijkbaar)

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Espace
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004
Brandstof
Diesel
Reacties
5
Bekeken
4210
Gepost: 08-02-2009 00:04
Professional

marcelquattro

Lid sinds: 07-02-2009
3 bijdragen

Nooit een Renault heb ik altijd gezegd, maar als tweede auto hebben we nu toch een Grand Espace 2.2 DCI automaat. Na een kleine beurt en het oplossen van een olielekkage aan de dieselinjectoren is er nu het bekende probleem: soms rijdt hij goed, soms is er geen vermogen en geeft hij "defect inspuitsysteem" in het display. Ik ga er vanuit dat de luchtmassameter de boosdoener is maar vreemd is wel dat de auto voor het oplossen van de olielekkage geen probleem had. De monteur heeft wel de dieselinjectoren verwijderd en alles netjes teruggebouwd. Zijn er buiten de al bekende tips misschien nog specifieke tips?

Ik ben altijd heel huiverig geweest voor een Renault, moet echter toegeven dat hij erg fijn rijdt en heel comfortabel is. Maar in gedoe heb ik geen zin, dan vliegt hij er net zo snel weer uit als hij gekomen is..

 

Marcel

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken