Raam reset zijn instellingen

Renault
Merk / model / type
Renault Espace Espace IV
Bouwjaar
2013/1
Brandstof
Benzine
Onderwerpen
Elektronica

Aantal reacties: 12
Aantal maal bekeken: 294

Gepost: 22-09-2019 20:25
Professional

autototaalhouten

Diagnosetechnicus
Auto Totaal Houten
Anders/Overig

Lid sinds: 05-10-2016
7 bijdragen

Collega's,

Wij hebben hier een Renault Espace staan waarbij het raam links achter telkens zijn instelling kwijt raakt, waardoor hij niet meer met 1 x indrukken omhoog of naar beneden gaat. Wij leren het raam in en dan werkt het goed, totdat je het raam een keer helemaal laat zakken. Stop je net voor het onderste punt, dan blijft het 1 x indrukken goed werken. Laat je het raam helemaal zakken tot het laagte punt, dan moet je het raam weer opnieuw inleren.

We hebben het even geprobeerd met de schakelaar van het rechter raam achter en ook de module gewisseld die op de motor zit, maar dat maakt niets uit.

Met de Bosch KTS kan ik niet in de module komen die de ramen besturen (ik zie in ieder geval in geen een module meetwaarden voor de ramen).

Iemand dit al eens meegemaakt? Uiteraard moet ik nog één en ander gaan meten, maar als het voor iemand een bekend probleem is, dan heb ik in ieder geval al een indicatie.

Alvast bedankt!

Gemeten

Raam module Raam schakelaar

Uitgelezen met

Bosch KTS

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.