startblokkering wordt niet meer ontgrendelt

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Espace
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
1996
Reacties
7
Bekeken
3870
Gepost: 08-02-2005 20:04
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Lees veel berichten over de sleutels die niet meer funktioneren.Weet iemand iets van de Renault Espace van bj 96 te melden? Wij hebben er nu een staan die met de ene sleutel weigerde en met de andere moeizaam van de startblokkering ging (aldus de klant)Komt dus vanmiddag rijdend bij ons en durft hem niet meer uit te zetten.Maar ja dat moet toch een keer dus dan maar bij ons in de garage.

Daarna direkt starten en lopen, echter na weer stil zetten en even langer wachten, blijft het rode lampje bij de spiegel gewoon branden en kan er dus niet gestart worden.Rode lampje in de sleutels lichten wel goed op.

Ik heb eens wat gehoord over een noodcode (Megane), maar weet iemand of dit is te doen met dit type en bouwjaar? En uiteraard hoe.

Alvast bedankt

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.