Niet meer aanslaan.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Kangoo
Type
Kangoo I
Uitvoering
-
Bouwjaar
2002
Brandstof
Diesel
Reacties
15
Bekeken
419
Gepost: 03-11-2022 21:49
Professional

IvoM


Cortenraad auto’s
Anders/Overig

Lid sinds: 27-03-2017
8 bijdragen

Hallo,

Ik heb hier een Renault Kangoo 1.9d staan. Deze is hier gekomen omdat deze onder het rijden af slaat en dan niet meer start. Na een tijdje wachten start hij dan weer maar niet te zeggen voor hoe lang hij het dan weer doet.Ik heb de auto zelf rijdend opgehaald, binnen gezet en krijg hem nu helemaal niet meer gestart. Hij wil wel. begint een beetje te schokken en loopt soms 1 of 2 seconden en valt dan meteen uit. Komt ook zo goed als geen brandstof bij de verstuivers. Geen lucht in de slangen te zien.  Zou het probleem inwendig in de pomp kunnen zitten? Lucas epic pomp. Lijkt ergens een los contact omdat hij soms heel even aanslaat op dit moment. Ook een aantal opgeslagen fouten van brandstofpomp maar waren gewoon te wissen nu. Stopklep op pomp gaat ook open. gedemonteerd en tijdens starten opent hij meteen. Iemand dit al eens gehad ?

Gemeten

Krukas signaal heb ik gecontroleerd. Ook sensor weerstand is 800 ohm.

Uitgelezen met

Clip

Foutcodes

opgeslagen DF057 DF003 DF066. Alleen DF066 is permanent aanwezig maar hier rijden ze al een tijdje mee en is van de smoorklep.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.